Složení: mandarinky 45%, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, konzervační látka (sorbát draselný max 0,1%), příchuť. Může obsahovat stopy ořechů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tento lahodný džem z aronie s bohatou chutí madagaskarské vanilky je zcela bez přidaného cukru, oslazený sirupem z agáve. Ideální je na snídani, kdy vám dodá spoustu energie.

Výborný džem vyrobený ze 100% z ovoce bez přidaného cukru obsahuje 80% broskví a šťávu z hroznů a citronu. Vychutnejte si 100% přírodní produkt bez konzervantů z řeckého ostrova...

Džem z papriky?? No a proč ne! Sladké florina červené papriky v kombinaci s kdoulí, trochou cukru a citrónu vytváří dokonalou kombinaci. Skvěle chutná se sýrem a pečivem, na...

Zralé řecké broskve jsou základem domácího džemu, geránie a vanilka pak dodávají džemu příjemnou chuť a vůni. Skvělý džem na snídaní jen tak k dochucení hustého řeckého jogurtu,...

Domácí marmeláda z čerstých citrusů rostoucích poblíž antické Argolidy je plná chuti zralého ovoce. Melithi vyrábí skvělý med z citrusů a když včeličky posbírají nektar do...

Tradiční sladkost HYPOVRICHIO, což znamená ponorka, je oblíbená sladkost řeckých dětí. Naberte kávovou lžičku hypovrichia a dejte ji do malé skleničky se studenou vodou. Ta se...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.