Složení: fíky, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, konzervační látka (sorbát draselný), příchutě. Může obsahovat stopy ořechů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Džem z papriky?? No a proč ne! Sladké florina červené papriky v kombinaci s kdoulí, trochou cukru a citrónu vytváří dokonalou kombinaci. Skvěle chutná se sýrem a pečivem, na...

Citronová marmeláda se zázvorem a růžovými lístky se hodí skvěle ke snídani na čerstvý chléb, croissant a do domácích koláčů. Přidat ji můžete do dresinku na saláty a výborně...

Džem z exotického ovoce je vždy lákavá. Granátové jablko je navíc úžasně svěží a voňavé, zkuste skvělou marmeládu na palačinky nebo do jogurtu.

Marmeláda ze tří druhů citrusových plodů má dokonale vyváženou chuť a úchvatnou vůni. Nandejte si ji na palačinky ci lívance, přídejte do pravého řeckého jogurtu nebo na lehce...

Velmi ojedinělý způsob úpravy pistácií, které se ještě nezralé naloží včetně slupky do cukrového sirupu s citronovou šťávou a vznikne úžasná měkká sladká pistácie. 100% přírodní...

Výborný džem vyrobený ze 100% z ovoce bez přidaného cukru obsahuje 80% broskví a šťávu z hroznů a citronu. Vychutnejte si 100% přírodní produkt bez konzervantů z řeckého ostrova...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.