Složení: fíky, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, konzervační látka (sorbát draselný), příchutě. Může obsahovat stopy ořechů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Citrusový plod zvaný Bergamot má svěží citrónovou chuť. Vyzkoušejte ho s jogurtem nebo na cheescake, je skvělý!

Jahodový džem s bazalkou je zcela bez přidaného cukru, oslazený sirupem z agáve. Ideální je na snídani, kdy vám dodá spoustu energie. Je skvělý také do domácích koláčů.

Výborný džem vyrobený ze 100% z ovoce bez přidaného cukru obsahuje 85% granátových jablek a šťávu z hroznů a citronu. Vychutnejte si 100% přírodní produkt bez konzervantů z...

Tradiční sladkost HYPOVRICHIO, což znamená ponorka, je oblíbená sladkost řeckých dětí. Naberte kávovou lžičku hypovrichia a dejte ji do malé skleničky se studenou vodou. Ta se...

Džem z papriky?? No a proč ne! Sladké florina červené papriky v kombinaci s kdoulí, trochou cukru a citrónu vytváří dokonalou kombinaci. Skvěle chutná se sýrem a pečivem, na...

Zavařenině řeckých višní ve sladkém sirupu se říká "glyko koutaliou", tady sladkost na lžíci. Vychutnejte si netradiční originál z ostrova Chios. Nejlepší je dát plnou lžíci...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.