Složení: borovicový med s přírodní mastichovou pryskyřicí.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

V chráněné oblasti Evrytania ve středním Řecku v pralese plném dubů se sbírá med tmavé barvy se zvláštní, bohatou a jemnou chutí. Dubový med je tmavý med se zvláštní, bohatou a...

Raw med je nejčistší forma medu. Mellona med je naplněn do sklenice v podstatě přímo z medových pláství, bez zahřívání nebo filtrování. Je delikátní, krémový a obsahuje pyl,...

Raw med se sušenou mátou a nic víc. Žádná barviva či konzervanty. Vyzkoušejte lahodnou chuť medu s trochou máty na palačinky nebo na čerstvý bílý chléb. Skvělá snídaně plný...

Raw med s čerstvě namletými burskými oříšky a nic víc. Oblíbená chuť buráků s medem je navíc plná energie, proteinů, zdravých tuků a vláknin. Vyzkoušejte skvělou pomazánku na...

Nadýchaný kakaový cake je ideální svačinka pro vaše nejmenší. Měkoučké piškotové těsto je plněné lahodným kakaovo medovým krémem bez přidaného cukru a bez palmového tuku....

Citrusovníky - pomeranče, mandarinky atp. jsou důležitým zdrojem nektaru při tvorbě citrusového medu. Melithi med je vyráběn v Argolidě. Doporučujeme med zkonzumovat co...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.