Barva medu je světle oranžová. Tymiánový med je považován za potravinu, která má tonické a antiseptické vlastnosti. Podle nedávného průzkumu se zdá, že tymiánový med má silný účinek proti mikroorganismům. Med může přirozeně krystaliozovat mezi 6-18. měsíci. 15gr. tymiánového medu má 52 kalorií.
Obsahuje: glukózu, fruktózu, sacharózu, prolin, draslík, sodík, vápník, mangan, zinek, železo, měď.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Med z lesů řeckých hor doplněný "klacíky" skořice. Jednoduše vynikající.

Raw med je nejčistší forma medu. Mellona med je umístěn do sklenice v podstatě přímo z medových pláství, bez zahřívání nebo filtrování. Je delikátní, krémový a obsahuje pyl,...

V chráněné oblasti Evrytania ve středním Řecku v pralese plném dubů se sbírá med tmavé barvy se zvláštní, bohatou a jemnou chutí. Dubový med je tmavý med se zvláštní, bohatou a...

Raw med se sušenou mátou a nic víc. Žádná barviva či konzervanty. Vyzkoušejte lahodnou chuť medu s trochou máty na palačinky nebo na čerstvý bílý chléb. Skvělá snídaně plný...

Pomazánka vyrobená z kvalitního medu a kakaa s banánem je ideální svačinka pro děti i dospělé. Bez umělých příchutí a barviv. Přírodní ingredience.

Melithi tymiánový med je sbírán na Peloponésu v oblasti archeologické oblasti nedaleko města Mykén nedaleko pohoří Tretos. Med má příjemnou chuť a aroma a vysokou koncentraci...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.