Barva medu je světle oranžová. Tymiánový med je považován za potravinu, která má tonické a antiseptické vlastnosti. Podle nedávného průzkumu se zdá, že tymiánový med má silný účinek proti mikroorganismům. Med může přirozeně krystaliozovat mezi 6-18. měsíci. 15gr. tymiánového medu má 52 kalorií.
Obsahuje: glukózu, fruktózu, sacharózu, prolin, draslík, sodík, vápník, mangan, zinek, železo, měď.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

BIO raw med je nejčistší forma medu. Mellona med je umístěn do sklenice v podstatě přímo z medových pláství, bez zahřívání nebo filtrování. Je delikátní, krémový a obsahuje pyl,...

Kombinace dvou úžasných ingrediencí - černého česneku a řeckého borovicového medu je základem skvělého medového dipu, který se skvěle hodí k sýrům nebo uzeninám. Přidejte ho do...

Raw med je nejčistší forma medu. Mellona med je umístěn do sklenice v podstatě přímo z medových pláství, bez zahřívání nebo filtrování. Je delikátní, krémový a obsahuje pyl,...

Piniový med je výrazně tmavší ve srovnání s tymiánovým medem, med produkovaný během jara je maličko světlejší a průhlednější než ten, který se sbírá na podzim. Má skvělou chuť a...

Dubový med patří k medům s nejvyšším obsahem antioxidantů. Je bohatým zdrojem draslíku, hořčíku, fosforu, železa a sodíku a má nízkou koncentraci cukrů. Má krásně tmavou...

Z řeckého ostrova Evia plného borovicových lesů a tymiánových keřů pochází lahodné medy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.