Med má světle žlutou barvu. Má hezkou intenzivní vůni a skvělou osvežující chuť. Snižuje stres, léčí gastritidu, přispívá ke zklidnění migrény a pomáhá léčit chudokrevnost, protože napomáhá absorpci železa. Navíc pomerančový med vykazuje silný antioxidační účinek. Med krystalizuje poměrně brzy během 2-3 měsíců. 15gr citrusového oleje má 49 kalorií.
Med obsahuje: vysoká nutriční hodnota tohoto medu je přímo spojena s typem tohoto medu, ve stopových prvcích a aminokyselinách a má nejvyšší koncentraci zinku ve srovnání s jinými odrůdami.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Raw med a čerstvě namleté mandle. Nic jiného. Úžašná chuť kombinující vysokou nutriční hodnoutu raw medu a raw mandlí. Vyzkoušejte skvělou pomazánku na čerstý bílý chléb, do...

Pomazánka vyrobená z kvalitního medu a kakaa s jahodami je ideální svačinka pro děti i dospělé. Bez umělých příchutí a barviv. Přírodní ingredience.

Planikový Superbee med je unikátní a vyjímečný produkt s vysokými nutričními hodnotami, má jantarovou barvu s jemně nahořklou chutí s příchutí karamelu.

Citrusovníky - pomeranče, mandarinky atp. jsou důležitým zdrojem nektaru při tvorbě citrusového medu. Melithi med je vyráběn v Argolidě. Doporučujeme med zkonzumovat co...

Z řeckého ostrova Evia plného borovicových lesů pochází lahodný vřesový med s divokými bylinkami.

Stejně jako medové oplatky mají Thomas a Costas rádi křupavé ovocné medové kroužky hlavně na snídani. Jsou vyrobené z cereálií oslazené medem bez umělých barviv, přidaného cukru...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.