Med má světle žlutou barvu. Má hezkou intenzivní vůni a skvělou osvežující chuť. Snižuje stres, léčí gastritidu, přispívá ke zklidnění migrény a pomáhá léčit chudokrevnost, protože napomáhá absorpci železa. Navíc pomerančový med vykazuje silný antioxidační účinek. Med krystalizuje poměrně brzy během 2-3 měsíců. 15gr samotného citrusového oleje má 49 kalorií.
Med obsahuje: vysoká nutriční hodnota tohoto medu je přímo spojena s typem tohoto medu, ve stopových prvcích a aminokyselinách a má nejvyšší koncentraci zinku ve srovnání s jinými odrůdami.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Raw med s mletou kávou arabica a nic víc. Žádná barviva či konzervanty. Vyzkoušejte lahodnou chuť medu s trochou kvalitní kávy na palačinky nebo do jogurtu. Skvělá snídaně plná...

BIO raw med je nejčistší forma medu. Mellona med je umístěn do sklenice v podstatě přímo z medových pláství, bez zahřívání nebo filtrování. Je delikátní, krémový a obsahuje pyl,...

Kaštanový med jespojený s jedinečnou kvalitou a svou chutí je obzvláště vzácný, protože jeho výroba vyžaduje, aby byly úly se včeličkami přesunuty dokrásného lesa na hoře Athos...

Stejně jako medové oplatky mají Thomas a Costas rádi křupavé ovocné medové kroužky hlavně na snídani. Jsou vyrobené z cereálií oslazené medem bez umělých barviv, přidaného cukru...

Dubový med patří k medům s nejvyšším obsahem antioxidantů. Je bohatým zdrojem draslíku, hořčíku, fosforu, železa a sodíku a má nízkou koncentraci cukrů. Má krásně tmavou...

Mellona raw med s tradičním kyperským karobovým sirupem, který je vyroben 100% z karobu, neboli svatojánského chleba bez přidaných sladidel či konzervantů, nevypadá sice jako...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.