Složení: pasta z burských oříšků, sůl.
Výživové údaje na 100ml: energetická hodnota: 2249Kj/561kcal, tuky: 45,95 g z toho nasycené mastné kyseliny: 5,99 g, sacharidy: 27,97 g z toho cukry 7,99 g, bílkoviny: 19,98 g, sůl: 0,1 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Chuť sezamové pasty se snoubí s mandlemi! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Obsahuje jen 22,9% sacharidů,...

Řecké křupavé mandle s voňavými jahodami ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen...

Lískooříškové máslo je vyrobené rozemletím křupavých lískových oříšků, které jsou v době výroby ideálně zralé, aby výsledná chuť byla lahodná i bez přidaného cukru. Přidejte si...

BIO hořká čokoládová pomazánka bez cukru je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 94% mandlí, kvalitní kakaový prášek, vanilku a skořici. A to je vše! Neobsahuje žádný...

Pistáciová pomazánka má ideální obsah mletých řeckých pistácií a hodí se nejlépe na dochucení palačinek, croissantu nebo v současné době je populární do náplně dubajské čokolády.

Skvělá BIO mléčná čokoládová pomazánka obsahuje 35% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Výborná je na palačinky,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.