Složení: pasta z burských oříšků, sůl.
Výživové údaje na 100ml: energetická hodnota: 2249Kj/561kcal, tuky: 45,95 g z toho nasycené mastné kyseliny: 5,99 g, sacharidy: 27,97 g z toho cukry 7,99 g, bílkoviny: 19,98 g, sůl: 0,1 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, banánový prášek, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových...

Řecké křupavé mandle s voňavými jahodami ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen...

Tahini je pasta z namletých a oloupaných sezamových semínek, kterou když smícháte s kakaem a přidáte lískové oříšky, tak vznikne lahodná návyková pomazánka, kterou můžete chodit...

Tahini, tedy pasta z namletých neoloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...

Lískooříškové máslo je vyrobené rozemletím křupavých lískových oříšků, které jsou v době výroby ideálně zralé, aby výsledná chuť byla lahodná i bez přidaného cukru. Přidejte si...

100% přírodní produkt vyrobený z řeckého sezamu a medu je plný energie, skvělý na snídaní třeba na toast nebo sušenky, do dresingu na salát nebo třeba na domácí koláč.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.