Složení: tahini 58% (rozemletá oloupaná sezamová semínka), cukr, sušený slaný tmavý karamel (odstředěné mléko, syrovátka, cukr, máslo, sůl 2%, přírodní příchuť), slunečnicový a řepkový olej, sójový lecitin, příchuť. Obsahuje alergeny: sezamová semínka, mléko a sóju. Může obsahovat stopy lepku, buráků a jiných ořechů. Udržujte v suchém a chladném místě.
300g.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Nejen každé dítě miluje spojení lískových oříšků s kvalitní hořkou čokoládou. Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, se zmrzlinou, s pečivem, na...
Spojení křupavých řeckých mandlí, sladkých zralých pomerančů a kvalitní hořké čokolády je neodolatelné! Užijte si lahodné mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, se...
Chuť sezamové pasty se snoubí s lískovými oříšky, za jemného doprovodu mastichy! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají...
Lahodné máslo obsahuje 80% burských oříšků a lahodnou mléčnou čokoládu se slaným karamelem od tradičního výrobce čokolád ze Soluně Sokolata Agapitos. Namažte si domácí lívance...
Řecké pistácie ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.
Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze tří ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových květů. A to je vše!...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.