Složení: cukr, lískové oříšky 21%, sušené mléko, olivový olej, sójový lecitin.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 2064Kj/493kcal, tuky: 30,06 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,99 g, sacharidy: 53,21 g z toho cukry 50,71 g, bílkoviny: 5,85 g, sůl: 0,11 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tahini je pasta z namletých a oloupaných sezamových semínek, kterou když smícháte s kakaem a přidáte lískové oříšky, tak vznikne lahodná návyková pomazánka, kterou můžete chodit...

Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze tří ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových květů. A to je vše!...

Pistáciová pomazánka má ideální obsah mletých řeckých pistácií a hodí se nejlépe na dochucení palačinek, croissantu nebo v současné době je populární do náplně dubajské čokolády.

Chuť sezamové pasty se snoubí s lískovými oříšky, za jemného doprovodu mastichy! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají...

Řecké pistácie ve spojení s kvalitní hořkou čokoládou. Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do...

Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, banánový prášek, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.