Složení: pět druhů oříšku 85% (lískové ořechy 18%, mandle 18%, burské oříšky 18%, kešu 18%, pistácie 13%), mléčná čokoláda bez přidaného cukru 15% (sladidlo stévia a maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma).
Bez konzervantů, palmového oleje či trans mastných kyselin. Vhodné pro vegany.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte v suchu a chladu.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr

Lískooříškové máslo je vyrobené rozemletím křupavých lískových oříšků, které jsou v době výroby ideálně zralé, aby výsledná chuť byla lahodná i bez přidaného cukru. Přidejte si...

Máslo z burských oříšků je lahodné a kousky křupavých buráků v něm si zamilujete. Vyváženou sladkou chuť si nejlépe vychutnáte jen tak na lžičku nebo si můžete dochutit kaši na...

Mandlové máslo je vyrobené ze dvou druhů mandlí v přesném poměru tak, aby bylo jemné a přirozené nasládlé a naprosto skvělé. Přidejte si ho třeba do kaše nebo do jogurtu,...

Spojení křupavých řeckých mandlí, sladkých zralých pomerančů a kvalitní hořké čokolády je neodolatelné! Užijte si lahodné mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, se...

Skvělá BIO mléčná čokoládová pomazánka obsahuje 35% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Výborná je na palačinky,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.