Složení: tahini 40% (rozemletá oloupaná sezamová semínka), cukr, sušená syrovátka, slunečnicový olej, odtučněný kakaový prášek 6%, dextróza, lískové oříšky 3%, palmový olej, sójový lecitin, příchuť. Obsahuje alergeny: sezamová semínka, mléko a sóju. Může obsahovat stopy lepku, buráků a jiných ořechů. Udržujte v suchém a chladném místě.
300g.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Vyzkoušejte bonbóny z Chiosu s mastichou a eukalyptem bez přidaného cukru.

Chuť sezamové pasty se snoubí s pistáciemi! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Obsahuje jen 16,6%...

Chuť sezamové pasty se snoubí s lískovými oříšky, za jemného doprovodu mastichy! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají...

Tahini, tedy pasta z namletých a oloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...

Lahodná BIO bílá čokoládová pomazánka obsahuje mix lískových oříšků a mandlí, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Je výborná na palačinky,...

100% přírodní produkt vyrobený z řeckého borovicového medu, celozrnného tahini a hořké čokolády. Med je bohatý na vitamín B1, B2, E a spoustu dalších tělu prospěšných látek,...

Lahodnou pomazánku z řeckých pistácií bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.