Složení: řecký borovicový raw med, mastichový olej z ostrova Chios. Neobsahuje žádná sladidla, umělá barviva ani palmový tuk.
Balení: 220g.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Lahodná BIO bílá čokoládová pomazánka obsahuje mix lískových oříšků a mandlí, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Je výborná na palačinky,...

Tahini, tedy pasta z namletých a oloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...

Spojení křupavých řeckých mandlí, sladkých zralých pomerančů a kvalitní hořké čokolády je neodolatelné! Užijte si lahodné mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, se...

Nejen každé dítě miluje spojení lískových oříšků s kvalitní hořkou čokoládou. Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, se zmrzlinou, s pečivem, na...

Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze tří ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových květů. A to je vše!...

Fantastická BIO pistáciová pomazánka obsahuje pouze čtyři ingedience: 55% řeckých pistácií, loupané kakaové boby, cukr z kokosových květů a sůl. A to z ní dělá tu nejlepší...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.