Složení: tahini (rozemletá oloupaná sezamová semínka). Bez přidaných látek a konzervantů. Udržujte v suchém a chladném místě. Před otevřením protřepejte.
350g.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Řecké pistácie ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.
Tahini, tedy pasta z namletých neoloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...
Chuť sezamové pasty se snoubí s pistáciemi! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Obsahuje jen 16,6%...
100% přírodní produkt vyrobený z řeckého raw nefiltrovaného borovicového medu a mastichového oleje z Chiu. Med je bohatý na vitamín B1, B2, E a spoustu dalších tělu prospěšných...
Fantastická BIO pistáciová pomazánka obsahuje pouze tři ingedience: 55% řeckých pistácií, loupané kakaové boby a cukr z kokosových květů. A to z ní dělá tu nejlepší pomazánku na...
Řecké pistácie ve spojení s kvalitní hořkou čokoládou. Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.