Složení: celozrnná mouka (ječmenná 70%, pšeničná), sůl, kvasnice. 0% cholesterolu, bez konzervantů.

Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty nebo s rajčaty na bruschetu.

Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s česnekem dotváří fakt lahodnou omáčku, kterou si rádi dáte s těstovinami nebo jako přílohu k masu při vaší grilovačce. Vhodné i pro vegany, samozřejmě bez konzervantů.

Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.

Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.

Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.

Chuť sezamové pasty se snoubí s lískovými oříšky, za jemného doprovodu mastichy! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Po otevření uchovávejte v chladu

Oblíbené krétské sušenky s karobem jsou vyrobené ručně, obsahují olivový olej a jsou lehce posypané sezamem. Jsou skvělé na svačinku k odpolední kávě a díky karobu jsou lahodné. Ve větším balení pro celou rodinu.

Křupavé ručně vyrobené mini suchary z Kréty s vysokým obsahem celozrnné ječmenné mouky skvěle chutnají jako sendvič, stačí lehce namočit ve vodě, pokapat olivovým olejem, posypat na drobno nakrájenými rajčátky a přidat kousky sýra. Ale můžete si je obložit tím, co máte rádi.

Ručně vyrobené sušenky z krétské Sfakie s mandlemi a anýzem jsou lahodné, voňavě a jsou skvělé jako svačinka nebo snídaně do auta, když ráno nestíháte :-)

Máte rádi Krétu? Fantastické ručně vyráběné sušenky z východní Kréty jsou nádherně křupavé, voní máslem, obsahují řecké mandle a jakmile je ochutnáte, nezůstane jen u jedné, to Vám garantujeme :-)

Tradiční ručně vyrobené sladké tyčinky s karobem z krétské Sfakie jsou křupavé a jako odpolední svačinka po sportu jsou skvělé. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené slané sušenky s tradičním řeckým sýrem graviéra z krétské Sfakie jsou krásně křupavé a hodí se skvěle řeckým pomazánkám, sýrům a sklence dobrého vína. Bez palmového tuku a konzervantů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná pekárna To Manna rodiny Tsatarokanis začala s pečením tradičních krétských sucharů zvaných "paximádi" již v roce 1948. Jako první začali prodávat balené suchary v Řecku. Podle tradičních krétských receptů, s láskou a za použití přírodních ingrediencí začali postupně rozšiřovat nabídku pekařských produktů. V malé vesnici Platanos nedaleko města Chania na západě Kréty pokračují s výrobou v dnes již moderní pekárně a vyvážejí své produkty do mnoha zemí. Stále však platí, že jejich produkty jsou nejen chutné, ale také zdravé a jsou vyrobeny bez umělých dochucovadel či konzervantů.
Ochutnejte skvělé krétské suchary s čerstou zeleninou a řeckými sýry.