Složení: pšeničná a kukuřičná mouka , olivový olej 20%, sýr graviéra, na slunci sušená rajčátka 5%, sušená paprika 5%, sušená cibule 1%, aroma, voda, sůl, kvasnice.
Balení 110g v uzavíratelném obalu.
Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...
Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s...
Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.
Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary...
Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.
Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...
Tradiční lahodné suchary z Kréty podle receptu z ostrova Kythira patří neodmyslitelně do řecké kuchyně, podávají se k sýrům, do salátů, k typickým řeckým pomazánkám. Jsou...
Ručně vyrobené sušenky z krétské Sfakie s mandlemi a anýzem jsou lahodné, voňavě a jsou skvělé jako svačinka nebo snídaně do auta, když ráno nestíháte :-)
Oblíbené krétské sušenky s karobem jsou vyrobené ručně, obsahují olivový olej a jsou lehce posypané sezamem. Jsou skvělé na svačinku k odpolední kávě a díky karobu jsou lahodné....
Krétské celozrnné sušenky bez cukru s kakaem můžete mlsat, i když nesmíte cukr. Užijte si křupavé sušeny k vaší odpolední kávě.
Křehké křupavé ručně vyrobené mini suchárky z Kréty s vysokým obsahem celozrnné žitné mouky skvěle chutnají namazané třeba pomazánkou z řeckého sýru feta, můžete je křoupat s...
Křupavé critsini s pšeničné mouky se sezamem jsou ideální k řeckým pomazánkám z fety, z lilku nebo k řeckým sýrům a olivám s trochou pomazánky ze sušených rajčátek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinná pekárna To Manna rodiny Tsatarokanis začala s pečením tradičních krétských sucharů zvaných "paximádi" již v roce 1948. Jako první začali prodávat balené suchary v Řecku. Podle tradičních krétských receptů, s láskou a za použití přírodních ingrediencí začali postupně rozšiřovat nabídku pekařských produktů. V malé vesnici Platanos nedaleko města Chania na západě Kréty pokračují s výrobou v dnes již moderní pekárně a vyvážejí své produkty do mnoha zemí. Stále však platí, že jejich produkty jsou nejen chutné, ale také zdravé a jsou vyrobeny bez umělých dochucovadel či konzervantů.
Ochutnejte skvělé krétské suchary s čerstou zeleninou a řeckými sýry.