Tip na dárek
Kód: 1359 |

Maso z břišní části tuňáka bílého v olivovém oleji s rozmarýnem z ostrova Alonissos 156g ALELMA

449 Kč 489 Kč Sleva 8 % 287,82 Kč / 100 g
Skladem (>3 ks)

"Z moře rovnou do zavařovací sklenice". Limitovaná edice nejlepšího masa z břišní části tuňáka Alalunga - ručně vybrané kousky toho nejchutnějšího a nejvýživnějšího masa jsou naloženy do extra panenského olivového oleje s čerstvým rozmarýnem. Fantastická chuť pro opravdové gurmety.

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
7.7.2022
Kategorie: Tuňák z Alonissou
? výrobek obsahuje: tuňák
? bezlepkové: ano
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 21 dní

Bílý tuňák je považován za jeden z nejlepších produktů. Je znám po celém světě pro svou výtečnou chuť a je používán mnoha šéfkuchaři v nejrůznějších receptech. Pozvedne chuť každého salátu a zároveň si jej můžete užít i samostatně jako malou výživnou svačinku. 

Maso z tuňáka je výborným zdrojem bílkovin, vitamínů a stopových prvků. Díky svým nutričním hodnotám má rozhodně své místo ve vyrovnané a zdravé stravě. Maso z břišní části patří k nejlepším kouskům na celém tuňákovi.

Přítomnost  Ω3 mastných kyselin, které pomáhají redukovat cholesterol, dávají tuňákovi ochranné až léčebné vlastnosti. Konzumace tuňáka pomáhá speciálně při redukci rizika kardiovaskulárních chorob a také zmírňuje symptomy artritidy a dále je považována za důležitou při vývoji a růstu dětí. 

Složení: bílý tuňák Alalunga - břišní část 65%, 34% extra panenský olivový olej, sůl. Uloven ve Středozemním moři.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 697kJ/166kcal, tuky 7,2g z toho nasycené mastné kyseliny 2,6g, sacharidy 0,0g, bílkoviny 25,3g, sůl 0,5g.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Rodinná firma na zpracování mořských plodů Alelma byla založen v roce 2007 na ostrově Alonissos Yiorgosem Anagnostou, který měl dlouholetou zkušenost v obchodování s rybami a Amalii Kalogianni, která přispěla svou znalostí alonisské tradice zpracování tuňáka. 

Ve výrobně jsou následovány tradiční alonisské receptury na přípravu tuňáka naloženého ve vodě či v oleji a zároveň jsou zde dodržovány nejstriktnější moderní standardy a certifikace a to vše bez použití konzervantů nebo látek měnících chuť výsledného produktu.

Nakládání čerstvě uloveného tuňáka je dlouhou alonisskou tradicí. Tak jako u nás dříve ženy na venkově při dlouhých nočních večerech draly peří, tady ženy společně nakládají tuňáky :-) a vytváří si zásoby pro své rodiny. Tuňák Alelma chutná skvěle! Nechte se unést chutí Alonisské tradice!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení