Tip na dárek
Kód: 1359 |

Maso z břišní části tuňáka bílého v olivovém oleji s rozmarýnem z ostrova Alonissos 156g ALELMA

449 Kč 489 Kč Sleva 8 % 287,82 Kč / 100 g
Skladem (>3 ks)

"Z moře rovnou do zavařovací sklenice". Limitovaná edice nejlepšího masa z břišní části tuňáka Alalunga - ručně vybrané kousky toho nejchutnějšího a nejvýživnějšího masa jsou naloženy do extra panenského olivového oleje s čerstvým rozmarýnem. Fantastická chuť pro opravdové gurmety.

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
7.10.2024
Kategorie: Tuňák z Alonissou
? výrobek obsahuje: tuňák
? bezlepkové: ano
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní

Bílý tuňák je považován za jeden z nejlepších produktů. Je znám po celém světě pro svou výtečnou chuť a je používán mnoha šéfkuchaři v nejrůznějších receptech. Pozvedne chuť každého salátu a zároveň si jej můžete užít i samostatně jako malou výživnou svačinku. 

Maso z tuňáka je výborným zdrojem bílkovin, vitamínů a stopových prvků. Díky svým nutričním hodnotám má rozhodně své místo ve vyrovnané a zdravé stravě. Maso z břišní části patří k nejlepším kouskům na celém tuňákovi.

Přítomnost  Ω3 mastných kyselin, které pomáhají redukovat cholesterol, dávají tuňákovi ochranné až léčebné vlastnosti. Konzumace tuňáka pomáhá speciálně při redukci rizika kardiovaskulárních chorob a také zmírňuje symptomy artritidy a dále je považována za důležitou při vývoji a růstu dětí. 

Složení: bílý tuňák Alalunga - břišní část 65%, 34% extra panenský olivový olej, sůl. Uloven ve Středozemním moři.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 697kJ/166kcal, tuky 7,2g z toho nasycené mastné kyseliny 2,6g, sacharidy 0,0g, bílkoviny 25,3g, sůl 0,5g.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

 Rodinná firma na zpracování mořských plodů Alelma byla založen v roce 2007 na ostrově Alonissos Yiorgosem Anagnostou, který měl dlouholetou zkušenost v obchodování s rybami a Amalii Kalogianni, která přispěla svou znalostí alonisské tradice zpracování tuňáka. 

Ve výrobně jsou následovány tradiční alonisské receptury na přípravu tuňáka naloženého ve vodě či v oleji a zároveň jsou zde dodržovány nejstriktnější moderní standardy a certifikace a to vše bez použití konzervantů nebo látek měnících chuť výsledného produktu.

Nakládání čerstvě uloveného tuňáka je dlouhou alonisskou tradicí. Tak jako u nás dříve ženy na venkově při dlouhých nočních večerech draly peří, tady ženy společně nakládají tuňáky :-) a vytváří si zásoby pro své rodiny. Tuňák Alelma chutná skvěle! Nechte se unést chutí Alonisské tradice!

Map-blue-fin-tuna