Perly vznikají při speciálním procesu, při kterém vzniknou malé želé perly s tenkým obalem a tekutým obsahem. Touto metodou získává balsamiko kulatý tvar a při prasknutí v ústech má unikátní chuť. Jsou základním prvkem molekulární gastronomie a špičkou mezi produkty vyhledávanými gurmety a náročnými zákazníky. Jsou ideální jako součást jídel s masem, na skvělé saláty nebo předkrmy.
Složení: balsamický ocet 95%, zahušťovadlo - celulózová guma, chlorid vápenatý, alginát sodný, lanýžová příchuť.
Bezlepkové, vhodné pro vegany.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Papadeas: Balzamikové octy a krémy z Kalamaty
Papadeas se specializuje na výrobu balzamikových octů a krémů z oblasti Kalamata. Jejich produkty jsou vyráběny z hroznů a zrají v dřevěných sudech, čímž získávají bohatou, komplexní chuť.
Gurmánské dochucovadla z Kalamaty
Balzamikové krémy a octy Papadeas jsou ideální pro dochucení salátů, marinád a dezertů.
