Balsamikový ocet s výraznou chutí je vyrobený z kvalitního vinného moštu, po přidání kvalitního řeckého medu směs zraje po šest měsíců v malých sudech a výsledkem je senzačně chutné sladké balsamiko. Nejlépe se hodí při dochucení salátů, ke grilovanému masu nebo například na karamelizovaní grilované zeleniny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Papadeas: Balzamikové octy a krémy z Kalamaty
Papadeas se specializuje na výrobu balzamikových octů a krémů z oblasti Kalamata. Jejich produkty jsou vyráběny z hroznů a zrají v dřevěných sudech, čímž získávají bohatou, komplexní chuť.
Gurmánské dochucovadla z Kalamaty
Balzamikové krémy a octy Papadeas jsou ideální pro dochucení salátů, marinád a dezertů.
