Složení: pšeničná mouka (lepek), cukr, jahodová marmeláda 6,9%, mandle 5%, glukózový sirup, čokoláda 6,9% (kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sójový lecitin), ztužené rostlinné tuky (slunečnicový a palmový olej), med, skořice, hřebíček, kyselina citrónová, disodium diphosphates, kukuřičný škrob, sorbát draselný, betakaroten.
Skladujte na chladném a suchém místě. Může obsahovat stopy mléka, sezamu a jiných ořechů.
Balení 5ks, 175g.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Ručně vyrobená celozrnná chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva je slazená stévií, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého...

Tradiční řecká sladkost Loukoumi, ovocné želé obalené v cukru, zná asi každý, kdo někdy byl v Řecku. Dejte si kostičku ke kávě a váš den bude hned veselejší.

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s pistáciemi je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka...

Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné lísko oříškovým krémem a...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s pomerančem, čokoládou, lískovými oříšky a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s čokoládou je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Nikos Kolionasios se narodil v malé vesnici poblíž jezera v Ioannině ve středním Řecku. V jeho rodině již od třicátých let pekli různé domácí pečivo a samozřejmě baklavu, oblíbený tradiční řecký dezert z filo těsta. Když jeho babička Maria v kuchyni uklidila stůl a poprášila ho moukou, bylo jasné, že brzy rozbalífilo těsto a všichni se těšili na skvělou baklavu. Později se Nikos se svou ženou přestěhovali do Athén, kde úspěšně vedli pekárnu a cukrárnu. Základem úspěchu byla samozřejmě skvělá baklava podle rodinného domácího receptu.
Dnes patří baklava Kolionasios k nejlepším v Řecku, vyváží se do mnoha zemí světa a můžete si ji nyní koupit i u nás v GreekMarketu.