Složení: tahini (rozemletá loupaná sezamová semínka), glukózový sirup 42%, cukr 5,7%, mono a diglyceridy mastných kyselin, extrakt z mydlice, vanilková příchuť.
Může obsahovat stopy ořechů.
200g.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s pistáciemi a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Perfektní...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s jablky a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Perfektní dárek...

Měkké ručně vyrobené tradiční medové sušenky zvané MELOMAKARONA s pekanovými ořechy a kousky kakaa patří mezi typické vánoční cukroví, ale k odpolední kávě se hodí kdykoliv....

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s mandlemi je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s mandlemi, vlašskými ořechy a kataifi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s brusinkami a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Perfektní...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.