Složení: pšeničná mouka, cukr, 14% mandle, máslo, rostlinný olej (palmový), kypřící látka (difosforečnan sodný, uhličitan sodný, uhličitan vápenatý, kukuřičný škrob, pšeničný škrob), aroma: vanilín.
Může obsahovat stopy vajec, sezamu, arašídů, lískových ořechů a vlašských ořechů. Skladujte na chladném, stinném a suchém místě.
200g.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční řecká sladkost Baklava má spoustu variací. Zpravidla je vyrobená z tenkého listového těsta zvaného filo. Vyzkoušejte Cosmopolitan baklavu se ve třech lahodných...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s pistáciemi je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia východně...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s mandlemi je slazená stévií, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s čokoládou je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia východně...

Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné lísko oříškovým krémem a...

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená fíky a jablky bez ořechů, takže si ji mohou dopřát i milovníci...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodina Chrisanthidis otevřela svou první rodinnou dílnu a prodejnu již v roce 1980 v Nea Karvali v Kavale na severu Řecka, kde vyrobili svůj slavný dezert kourabie s tradiční chutí domácího receptu. Rodina a jejich první partneři rok co rok experimentovali, zkoušeli a nakonec vytvořili širokou nabídku produktů prémiové kvality srovnatelné s nejlepšími cukrárnami v té době. Nejoblíbenější dezerty jsou Kourabiedes a Melomakarona, které se v Řecku konzumují hlavně v období Vánoc. Vyzkoušejte lahodné dezerty s mandlemi, vlašskými ořechy nebo lískovými oříšky.