Složení: pšeničná mouka, cukr, 14% mandle, máslo, rostlinný olej (palmový), kypřící látka (difosforečnan sodný, uhličitan sodný, uhličitan vápenatý, kukuřičný škrob, pšeničný škrob), aroma: vanilín.
Může obsahovat stopy vajec, sezamu, arašídů, lískových ořechů a vlašských ořechů. Skladujte na chladném, stinném a suchém místě.
200g.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Ručně vyrobené loukoumi je oblíbená řecká sladkost, lze ho ochutit mnoha různými způsoby, vyzkoušejte loukoumi s pistáciemi.

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená vanilkou a kávou, s pistáciemi, mandlemi a vlašskými ořechy....

Ručně vyrobené kataifi, oblíbený řecký dezert ve sladkém sirupu je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří drobné nitky vyrobené z těsta, sladká náplň je s...

Dobře známý ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný baklava je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s...

Ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný gianniotiko je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří drobné nitky vyrobené z těsta obalené filo těstem,...

Tradiční řecká sladkost Kourabiedes se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké máslové sušenky s lískovými oříšky a lískooříškovým krémem jsou ručně vyrobené a chutnají...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodina Chrisanthidis otevřela svou první rodinnou dílnu a prodejnu již v roce 1980 v Nea Karvali v Kavale na severu Řecka, kde vyrobili svůj slavný dezert kourabie s tradiční chutí domácího receptu. Rodina a jejich první partneři rok co rok experimentovali, zkoušeli a nakonec vytvořili širokou nabídku produktů prémiové kvality srovnatelné s nejlepšími cukrárnami v té době. Nejoblíbenější dezerty jsou Kourabiedes a Melomakarona, které se v Řecku konzumují hlavně v období Vánoc. Vyzkoušejte lahodné dezerty s mandlemi, vlašskými ořechy nebo lískovými oříšky.