Složení: pšeničná mouka, cukr,12% mandlí, cukr, máslo, 7,2% karamel (glukózový sirup, karamel, cukr, aroma), rostlinný olej (palmový), prášek do pečiva (kypřící látky: difosfáty, uhličitan sodný, uhličitan vápenatý, kukuřičný škrob, pšeničný škrob), aroma: karamelová příchuť .
Může obsahovat stopy vajec, sezamu, arašídů, lískových ořechů a vlašských ořechů. Skladujte na chladném, stinném a suchém místě.
200g.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Dobře známý ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný baklava je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s mandlemi, vlašskými ořechy a kataifi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená zázvorem a javorovým sirupem s pistáciemi, mandlemi a vlašskými...

Tradiční řecká sladkost Loukoumi, ovocné želé obalené v cukru, zná asi každý, kdo někdy byl v Řecku. Dejte si kostičku ke kávě a váš den bude hned veselejší.

Ručně vyrobená celozrnná chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva je slazená stévií, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého...

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem pro měkký voňavý dezert.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodina Chrisanthidis otevřela svou první rodinnou dílnu a prodejnu již v roce 1980 v Nea Karvali v Kavale na severu Řecka, kde vyrobili svůj slavný dezert kourabie s tradiční chutí domácího receptu. Rodina a jejich první partneři rok co rok experimentovali, zkoušeli a nakonec vytvořili širokou nabídku produktů prémiové kvality srovnatelné s nejlepšími cukrárnami v té době. Nejoblíbenější dezerty jsou Kourabiedes a Melomakarona, které se v Řecku konzumují hlavně v období Vánoc. Vyzkoušejte lahodné dezerty s mandlemi, vlašskými ořechy nebo lískovými oříšky.