Složení: pistácie 6%, cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, kukuřičný škrob, barvivo E141, příchuť.
Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Může obsahovat stopy buráků a dalších ořechů.
Balení 200g.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční řecký dezert Tsoureki se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné kaštanovým krémem a je máčené v bílé...

Ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný saraglakia je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s mandlemi...

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená zázvorem a javorovým sirupem s pistáciemi, mandlemi a vlašskými...

Dobře známý ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný baklava je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s...

Tradiční řecká sladkost Loukoumi, ovocné želé obalené v cukru, zná asi každý, kdo někdy byl v Řecku. Dejte si kostičku ke kávě a váš den bude hned veselejší.

Tradiční řecká sladkost Kourabiedes se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké máslové sušenky s celými mandlemi a karamelem jsou ručně vyrobené a chutnají skvěle.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.