Složení: 30% loukoumi s pistáciemi - pistácie 6%, cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, barvivo E141, pistáciová příchuť), 30% loukoumi s vanilkovou příchutí -cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, vanilková příchuť), 30% loukoumi s příchutí růže - cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, barvivo E120, růžová příchuť), moučkový cukr 8%, kukuřičný škrob 2%.
Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Může obsahovat stopy buráků a dalších ořechů.
Balení 200g.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí chutná skvěle, v Kavale na severu...

Dobře známý ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný baklava je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s...

Dárkové balení BAKLAVY - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta, mix 5 různých druhů. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s příchutí vanilky je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka...

Ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný saraglakia je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s mandlemi...

Ručně vyrobené loukoumi je oblíbená řecká sladkost, lze ho ochutit mnoha různými způsoby, vyzkoušejte loukoumi s chioskou mastichou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.