Složení: pistácie 6%, cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, kukuřičný škrob, barvivo E141, příchuť.
Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Může obsahovat stopy buráků a dalších ořechů.
Balení 200g.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená zázvorem a javorovým sirupem s pistáciemi, mandlemi a vlašskými...

Ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný gianniotiko je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří drobné nitky vyrobené z těsta obalené filo těstem,...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s kakaem je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia...

Měkké ručně vyrobené tradiční medové sušenky zvané MELOMAKARONA s pekanovými ořechy a kousky kakaa patří mezi typické vánoční cukroví, ale k odpolední kávě se hodí kdykoliv....

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem pro měkký voňavý dezert.

Ručně vyrobené loukoumi je oblíbená řecká sladkost, lze ho ochutit mnoha různými způsoby, vyzkoušejte mix loukomi s příchutí vanilky, růže a s pistáciemi.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.