Složení: pistácie 6%, cukr, voda, kyselina citrónová, glukózový sirup, kukuřičný škrob, barvivo E141, příchuť.
Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Může obsahovat stopy buráků a dalších ořechů.
Balení 200g.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Ručně vyrobené kataifi, oblíbený řecký dezert ve sladkém sirupu je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří drobné nitky vyrobené z těsta, sladká náplň je s...

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem pro měkký voňavý dezert.

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s pistáciemi je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia východně...

Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí chutná skvěle, v Kavale na severu...

Tradiční řecká sladkost Kourabiedes se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké máslové sušenky s celými mandlemi a karamelem jsou ručně vyrobené a chutnají skvěle.

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená fíky a jablky bez ořechů, takže si ji mohou dopřát i milovníci...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.