Složení: pšeničná mouka, semolina, brandy, květový med, pomerančová šťáva, cukr, pekanové ořechy 1%, kakaové kousky 0,8%, skořice, kypřící přísady (pečící soda, kyselina citrónová, kukuřičný škrob, fosforečnan sodný), řepkový olej, hřebíček, sůl.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji. 380g.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s kakaem je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia...

Dárkové balení BAKLAVY - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta, mix 5 různých druhů. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle...

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem pro měkký voňavý dezert.

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s mandlemi, vlašskými ořechy a kataifi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená fíky a jablky bez ořechů, takže si ji mohou dopřát i milovníci...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s čokoládou je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.