Složení: hořká čokoláda 80% (70% kakaa - cukr, kakaová hmota, nízkotučný kakaový prášek, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 15% mandle, 5% goji berry.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů a sezamu.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Ručně vyrobená hořká čokoláda bez cukru pro všechny mlsaly, co nesladí cukrem.

BIO 90% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami bez cukru slazená stévií s přírodními barvami. Vyberte si nově kromě klasického designu také ART pralinky s originálními...

Oblíbená mléčná čokoláda s pěkně velkými celými praženými lískovými oříšky.

Hořká 72% ručně vyrobená čokoláda SATONGO v kombinaci s mangem, růžovým pepřem a himalájskou solí učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.

Mléčná čokoláda s medem a skořicí je skvělá pro chladné zimní večery pod dekou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.