Složení: hořká čokoláda 70% (70% kakaa - kakaová hmota, cukr, nízkotučný kakaový prášek, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), kakaové máslo.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů a sezamu.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2331kJ/557kcal, tuky 42,0g z toho
nasycené mastné kyseliny 25,1g, sacharidy 29,0g z toho cukry 24,7g,
bílkoviny 8,4g, vláknina 13,5g, sůl 0,02g.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda MADAGASCAR z kakaových odrůd Criollo, Forestero a Trinitario v kombinaci s růžovým pepřem, skořicí a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké...

100% hořká čokoláda bez cukru s rozinkami, mákem, konopnými semínky pro opravdové milovníky hořké čokolády.

Extra hořká 80% ručně vyrobená čokoláda KUMABO z kakaových odrůd Trinitario a Forestero (Tanzánie, Ghana, Sao Tome) v kombinaci s ananasem, vodkou, kousky kakaa a uzeným pepřem...

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly ochucená chilli a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší...

Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 50% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou vanilkou a slazenou cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou horkou...

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.