Složení: bílá čokoláda bez přidaného cukru 85% (sladidla stévie a maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 15% celé pistácie. Obsah kakaa 27,4%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Hořká 70% ručně vyrobená čokoláda SAO THOME z kakaové odrůdy Forastero v kombinaci s tymiánem, kardamomem, citrónem a uzeným pepřem učaruje všem milovníkům hořké čokolády...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kardamomem, vanilkou, špetkou chilli a skořice a je slazená cukrem z kokosových květů....
RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...
Čokoládu s křupinkami budou milovat všechny děti, až jim křupínky zakřupají v puse.
Extra hořká 80% ručně vyrobená čokoláda KUMABO z kakaových odrůd Trinitario a Forestero (Tanzánie, Ghana, Sao Tome) v kombinaci s ananasem, vodkou, kousky kakaa a uzeným pepřem...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.