Složení: čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), sušenky Oreo 10% (pšeničná mouka, cukr, rostlinný a tuk ( slunečnicový olej, palmový olej), pšeničný škrob, kakaový prášek, glukózo-fruktózový sirup, hydrogenuhličitan amonný, hydrogenuhličitan sodný, sůl, sójový lecitin, vanilková příchuť).Obsah kakaa 36,9%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami kolekce VÁNOCE s přírodními barvami. Originální dárek pro vaše blízké na Vánoce od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze...

Bílá čokoláda s pěkně velkými a sladkými brusinkami.

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami bez cukru slazená stévií s přírodními barvami. Vyberte si nově kromě klasického designu také ART pralinky s originálními...

Mléčná čokoláda s medem a skořicí je skvělá pro chladné zimní večery pod dekou.

BIO kokosový cukr je přírodní sladidlo sbírané z neotevřeného květu kokosové palmy (Cocos Nucifera) z Indonésii. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale s výraznými tóny...

Mléčná čokoláda s karamelem a mořskou solí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.