Složení: mléčná čokoláda (kakaová hmota 34%, kakaové máslo, sušené mléko, cukr, sójový lecitin, přírodní vanilka), pistáciová pasta, kataifi (pšeničná mouka, pšeničný škrob, sůl, sójový lecitin, slunečnicový olej, sorban draselný, voda), přepuštěné máslo, tahini, potravinářské barvivo.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 546kcal/2285 kJ, tuky 36,8g, sacharidy 44,7g z toho cukry 28,8g, bílkoviny 10,7g, vláknina 2,7g.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 20C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Originální řecké těsto zvané KATAIFI od tradičního výrobce z ostrova Evia je skvělé pro výrobu domácích dezertů s ořechy, především s pistáciemi a vlašskými ořechy. Těsto je...

Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr

Lahodnou pomazánku z řeckých pistácií bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.

Chuť sezamové pasty se snoubí s pistáciemi! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Obsahuje jen 16,6%...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

70% hořká čokoláda od Sokolata Agapitos je krásně krémová a extra hořká. Mňam!

Hořká a mléčná čokoláda s mixem oříšků.

Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 60% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou špetkou kardamomu, vanilky, skořice zázvoru. Je slazená cukrem z...

100% hořká čokoláda bez cukru s rozinkami, mákem, konopnými semínky pro opravdové milovníky hořké čokolády.

Mléčná čokoláda s cappuccinem a kávou nadchne všechny milovníky kávy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.