Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, přírodní barviva: koncentrát ( červené řepa, ředkev, jablko a černý rybíz). Obsah kakaa: 40,4%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Hořká čokoláda vytvořená v designu MIO pro sladké mlsání. Barvená 100% přírodními koncentráty.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize, ochucená květem mořské soli a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu...

Designová bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami s motivem lásky s přírodními barvami, originální dárek nejen na Valentýna od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze Soluně od...

Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou mléčnou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej mandarinkou s konopnými semínky, mákem...

Mléčná čokoláda bez cukru slazená stévií pro všechny mlsaly, co nemůžou nebo nechtějí cukr.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda s vánočním motivem od Sokolata Agapitos 1944. Barvy jsou výhradně přírodní, žádná chemie, jen skvělá čokoláda :-)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.