Složení: čokoláda (34% kakaa - stévia a maltitol, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, vanilín), 10% kešu.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...

Ideální čokoláda pro děti s čokoládovými křupinkami, sušenkami Oreo a waflovými pralinkami.

Pěkné hořká 80% čokoláda s kousky kakaa pro opravdové milovníky hořké čokolády.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize ochucená plody tropické palmy Acai a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou...

Čokoládu s křupinkami budou milovat všechny děti, až jim křupínky zakřupají v puse.

Bílá čokoláda s pěkně velkými a sladkými brusinkami.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.