Složení: mléčná čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sojový lecitin, přírodní vanilková příchuť), mandle 10%. Obsah kakaa 31,6%.
Může obsahovat stopy lepku, sezamu a jiných ořechů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2371kJ/567kcal, tuky 37,9g z toho
nasycené mastné kyseliny 20,0g, sacharidy 47,5g z toho cukry 45,2g,
bílkoviny 9,0g, vláknina 1,8g, sůl 0,2g.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...

Bílá čokoláda s celými pistáciemi se stévií.

Extra hořká 80% ručně vyrobená čokoláda KUMABO z kakaových odrůd Trinitario a Forestero (Tanzánie, Ghana, Sao Tome) v kombinaci s ananasem, vodkou, kousky kakaa a uzeným pepřem...

Čokoládovou pizzu bude miliovat každé dítě. Vyberte si jednu nebo více příchutí a vytvořte svým malým mlsalům sladkou pizzu.

Mléčná lahodná čokoláda bez cukru slazená stévií je ideální pro všechny mlsaly, co nechtějí nebo nemohou cukr.

Ručně výrobená bílá čokoláda od Sokolata Agapitos bez cukru s pekanovými ořechy pro všechny mlsaly, co nechtějí cukrovat.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.