Složení: mléčná čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sojový lecitin, přírodní vanilková příchuť), mandle 10%. Obsah kakaa 31,6%.
Může obsahovat stopy lepku, sezamu a jiných ořechů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2371kJ/567kcal, tuky 37,9g z toho
nasycené mastné kyseliny 20,0g, sacharidy 47,5g z toho cukry 45,2g,
bílkoviny 9,0g, vláknina 1,8g, sůl 0,2g.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Mléčnou čokoládu Agapitos s řeckými sušenkami Oreo si zamilují nejen děti.
Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou mléčnou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej mandarinkou s konopnými semínky, mákem...
Hořká čokoláda ručně vyrobená ve vyhlášené cukrárně Agapitos v Soluni.
KARAMELA je bílá čokoláda s kešu ořechy, burskými oříšky a mandlemi, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu a křupavých oříšků.
Hořká 72% ručně vyrobená čokoláda SATONGO v kombinaci s mangem, růžovým pepřem a himalájskou solí učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Sokolata Agapitos: Luxusní řecká čokoláda a pralinky
Sokolata Agapitos je značka luxusní řecké čokolády a ručně vyráběných pralinek. Jejich produkty jsou ideální jako dárek nebo sladká pochoutka.
Mistrovství v čokoládě
Čokoláda je vyráběna z pečlivě vybraných kakaových bobů a často obohacena o řecké ořechy a bylinky.
