Složení: Ruby čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, odstředěné sušené mléko, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, kyslina citrónová, přírodní vanilková příchuť), sušená aloe vera 8%, černý sezam 2%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů. Uschovejte na suchém a chladném místě.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej lanýžem a tymiánem s houbami, tymiánem,...

Pěkné hořká 80% čokoláda s kousky kakaa pro opravdové milovníky hořké čokolády.


Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda BRAZIL z kakaových odrůd Trinitario a Amazonian Forastero v kombinaci s kešu, pistáciemi, pomerančem a skořicí učaruje všem milovníkům hořké...

Mléčná čokoláda s karamelem a mořskou solí.

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami kolekce ART s přírodními barvami. Originální dárek od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze Soluně od roku 1944.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.