Složení: Hořká čokoláda Sao Thome 89% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota Sao Thome, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), sušený citrón 9,5%, tymián 0,5%, kardamom 0,5%, uzený pepř 0,5%.
Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů a sezamu.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1971kJ/471kcal, tuky 35,2g z toho
nasycené mastné kyseliny 22,0g, sacharidy 30,9g z toho cukry 24,3g,
bílkoviny 7,8g, vláknina 12,3g, sůl 0,02g.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Hořká, mléčná a bílá čokoláda Artisan Sokolata Agapitos 1944 barvená 100% přírodními koncentráty.
KARAMELA je bílá a mléčná čokoláda s pekanovými ořechy a kapučínem, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu.
Lahodná mléčná čokoláda vyrobená ve vyhlášené cukrárně Agapitos v Soluni.
Dubajská čokoláda z vyhlášené cukrárny Agapitos (Soluň) je pořádný čtvrt kilový kus poctivé, ručně vyrobené čokolády. Je slazená stévií a má křupavou náplň z kataifi s vysokým...
Ručně vyrobená hořká čokoláda bez cukru pro všechny mlsaly, co nesladí cukrem.
Kombinace mléčné a bílé čokolády s Natural Designem vám uděla veselý den. Artisan Sokolata Agapitos od roku 1944.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Sokolata Agapitos: Luxusní řecká čokoláda a pralinky
Sokolata Agapitos je značka luxusní řecké čokolády a ručně vyráběných pralinek. Jejich produkty jsou ideální jako dárek nebo sladká pochoutka.
Mistrovství v čokoládě
Čokoláda je vyráběna z pečlivě vybraných kakaových bobů a často obohacena o řecké ořechy a bylinky.
