K výrobě Agasto oleje používáme olivy odrůd koroneiki a throuba od lokálních producentů, kteří pěstují olivovníky po generace s respektem k okolní přírodě. Vznik našeho oleje začíná starostí o naše olivovníky, sběrem oliv v tom správném stádiu zralosti a listování oleje ve stejný den sběru za nízké teploty při dodržení nejlepších podmínek při procesu lisování oleje. Výsledkem je skvělý olej nejvyšší kvality. K jeho kvalitě přispívá také unikátní prostředí ostrova Samos v Egejském moři nazývané v minulosti jako "anthemousa", tedy "země, která kvete".
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Agasto: Rodinný olivový olej z ostrova Samos
Značka Agasto je hrdým představitelem rodinné tradice výroby extra panenského olivového oleje z malebného ostrova Samos. Jejich olej je lisován za studena a vyznačuje se nízkou kyselostí a jemnou, ovocnou chutí, typickou pro Egejské moře.
Autentická chuť ostrova Samos
Agasto přináší na váš stůl autentickou chuť řeckého ostrova. Ideální pro studenou kuchyni a dochucení salátů.
 
                         
                         
                         
                         
                         
                        
 
                     
                     
                     
                     
                    