Obsahuje: mandle 25%, černé hrozinky 25%, brusinky 23%, loupané mandle 17%, kešu ořechy 10%.
Nesolené. 140g.

Fantastické fíkové chutney je skvělý jako příloha ke každému sýru. Vyzkoušejte a už nebudete nikdy chtít jíst sýry samotné.

Skvělé domácí chutney z čerstvých fíků a švestek v kombinaci s chilli papričkami a česnekem je ideální ke grilovaným sýrům nebo k masu.

Domácí chutney z granátového jablka bez přidaného cukru je skvělé k tvrdým sýrům, rybám, grilovanému masu, do salátů nebo třeba do sendviče.

Domácí chutney s řeckými rajčátky bez přidaného cukru je výborné s těstovinami, rýží nebo na domácí pizzu. Zkuste ho s omeletou nebo si do něj jednoduše namáčejte křupavé...

Domácí chutney s jahodami bez přidaného cukru je skvělé jako dresing do salátu, k tvrdým sýrům, grilovanému masu nebo k lososovi. Skvěle s ním ochutíte i bagetu.

Domácí dresink bez chemie a umělých barviv je vyrobený z balsamica z červených hroznů a brusinkového octa a džusu, je skvělý do salátu, ke grilovanému masu, k sýrům i do dezertů.

Křupavé raw sušené pistácie jsou lehce ochucené oreganem a česnekem, jsou křupavé, voňavé a fantastické!

V Řecku jsou velmi oblíbené karamelizované burské oříšky se skořicí, vanilkou posypané sezamovými semínky. Sladká svačinka na cestu do auta nebo na výlet, po které se jenom...

Pražené řecké pistácie jsou krásně křupavé a mírně slané a můžete si je užít třeba k vychlazenému pivu nebo vínku.

Křupavé buráky v ještě křupavějším těstíčku jsou skvělé k pivu nebo k vínku. Jak jednou začnete, už nejde přestat! :-)

Křupavé raw sušené a lehce solené pistácie s troškou citrónu vás připraví o řeč. Jsou fantastické!

U Řeků oblíbená, zajímavá a překvapivě chutná kombinace cizrny a řeckých rozinek sušených na slunci. Zdravá svačinka, hezky se snoubí se sýry i vínem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.