Složení: cukr, lískové oříšky 21%, sušené mléko, olivový olej, sójový lecitin.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 2064Kj/493kcal, tuky: 30,06 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,99 g, sacharidy: 53,21 g z toho cukry 50,71 g, bílkoviny: 5,85 g, sůl: 0,11 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Máslo z burských oříšků je lahodné a kousky křupavých buráků v něm si zamilujete. Vyváženou sladkou chuť si nejlépe vychutnáte jen tak na lžičku nebo si můžete dochutit kaši na...

Pistáciová pomazánka má ideální obsah mletých řeckých pistácií a hodí se nejlépe na dochucení palačinek, croissantu nebo v současné době je populární do náplně dubajské čokolády.

Pomazánka s lískovými oříšky a kakaem je ideální na palačinky nebo na třeba na croissant.

Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte si jí do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr

Skvělá BIO mléčná čokoládová pomazánka obsahuje 35% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Výborná je na palačinky,...

Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze tří ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových květů. A to je vše!...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.