Složení: pistácie 40%, cukr, sušené mléko, slunečnicový olej, sůl.
Výživové údaje na 100ml: energetická hodnota: 2133Kj/510kcal, tuky: 28,52 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,43 g, sacharidy: 53,34 g z toho cukry 43,16 g, bílkoviny: 11,59 g, sůl: 0,1 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Pomazánka s lískovými oříšky a kakaem je ideální na palačinky nebo na třeba na croissant.

Tahini, tedy pasta z namletých neoloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...

Lahodné máslo obsahuje 80% burských oříšků a lahodnou mléčnou čokoládu se slaným karamelem od tradičního výrobce čokolád ze Soluně Sokolata Agapitos. Namažte si domácí lívance...

Řecké křupavé mandle s voňavými jahodami ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen...

Pomazánka z lahodných řeckých mandlí! Mlsejte zdravě a vychutnejte si tuto dobrotu do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření...

Mandlové máslo je vyrobené ze dvou druhů mandlí v přesném poměru tak, aby bylo jemné a přirozené nasládlé a naprosto skvělé. Přidejte si ho třeba do kaše nebo do jogurtu,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.