Složení: pistácie 40%, cukr, sušené mléko, slunečnicový olej, sůl.
Výživové údaje na 100ml: energetická hodnota: 2133Kj/510kcal, tuky: 28,52 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,43 g, sacharidy: 53,34 g z toho cukry 43,16 g, bílkoviny: 11,59 g, sůl: 0,1 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Pomazánka s lískovými oříšky a kakaem doladěná k dokonalosti olivovým olejem je ideální na palačinky nebo na třeba na croissant.

Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr

Nejen každé dítě miluje spojení lískových oříšků s kvalitní hořkou čokoládou. Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, se zmrzlinou, s pečivem, na...

Skvělá BIO mléčná čokoládová pomazánka obsahuje 35% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Výborná je na palačinky,...

Řecké křupavé mandle s voňavými jahodami ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen...

Lahodnou pomazánku z řeckých lískových oříšků bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.