Složení: lískové oříšky 21%, sušené mléko, kakaový prášek, sojový lecitin, sůl.
Výživové údaje na 100ml: energetická hodnota: 2210Kj/529kcal, tuky: 29 g z toho nasycené mastné kyseliny: 4,1 g, sacharidy: 62 g z toho cukry 61 g, bílkoviny: 5,4 g, sůl: 0,22 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Lahodná BIO bílá čokoládová pomazánka obsahuje mix lískových oříšků a mandlí, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Je výborná na palačinky,...

Lahodnou pomazánku z řeckých pistácií bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.

Mandlové máslo je vyrobené ze dvou druhů mandlí v přesném poměru tak, aby bylo jemné a přirozené nasládlé a naprosto skvělé. Přidejte si ho třeba do kaše nebo do jogurtu,...

Máslo z burských oříšků je lahodné a kousky křupavých buráků v něm si zamilujete. Vyváženou sladkou chuť si nejlépe vychutnáte jen tak na lžičku nebo si můžete dochutit kaši na...

Lískooříškové máslo je vyrobené rozemletím křupavých lískových oříšků, které jsou v době výroby ideálně zralé, aby výsledná chuť byla lahodná i bez přidaného cukru. Přidejte si...

Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte si jí do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.