Složení: cukr, slunečnicový olej, lískové oříšky 13%, sušené mléko, kakaový prášek 5%, sojový lecitin, sůl.
Výživové údaje na 100ml: energetická hodnota: 2140Kj/511kcal, tuky: 25 g z toho nasycené mastné kyseliny: 4,3 g, sacharidy: 66 g z toho cukry 64 g, bílkoviny: 4,5 g, sůl: 0,18 g.
Může obsahovat ořechy a lepek.
.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

100% přírodní produkt vyrobený z řeckého sezamu a medu je plný energie, skvělý na snídaní třeba na toast nebo sušenky, do dresingu na salát nebo třeba na domácí koláč.

Máslo z burských oříšků je lahodné a kousky křupavých buráků v něm si zamilujete. Vyváženou sladkou chuť si nejlépe vychutnáte jen tak na lžičku nebo si můžete dochutit kaši na...

Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr

Řecké pistácie ve spojení s kvalitní hořkou čokoládou. Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do...

Lahodné máslo obsahuje 80% burských oříšků a lahodnou mléčnou čokoládu se slaným karamelem od tradičního výrobce čokolád ze Soluně Sokolata Agapitos. Namažte si domácí lívance...

Chuť sezamové pasty se snoubí s mandlemi! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Obsahuje jen 22,9% sacharidů,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.