Složení: cukr, pšeničná mouka, palmový olej, kukuřičný škrob, sušená syrovátka,odstředěné sušené mléko, laktóza, kakaový prášek, čokoláda (kakaová hmota 50%, kakaové máslo 8,5%, sójový lecitin, fruktóza, dextróza, karamelizovaný cukr 1%, glukózový sirup, máslový koncentrát, příchuť, vanilin, sůl.
Může obsahovat stopy ořechů, buráků, vajec a sezamu.
Uchovejte na suchém a chladném místě.
400g.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s vlašskými ořechy a fiky v čokoládě v krásném dárkovém balení.

Mini fíky v sirupu jsou exkluzivně vyrobené z prvních fíků sezóny sbírané začátkem května. Ochutnejte skvělou pochoutku, ručně oloupané mini fíky, jejichž křupavá konzistence...

Ručně sbírané fíky z Kymi sušené na slunci. Ochutnejte naprosto skvělé fíky z ostrova Evia z vyhlášené oblasti Kymi, kde se fíky po generace sbírají ručně, suší na slunci a...

Fantastické fíkové chutney je skvělý jako příloha ke každému sýru. Vyzkoušejte a už nebudete nikdy chtít jíst sýry samotné.

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s mandlemi a vlašskými ořechy v krásném dárkovém balení.

Ručně vyráběná tyčinka ze sušených fíků z Kymi a mandlí, pořádná porce energie do kapsy. Kombinace měkké konzistence fíků a lehké příchutě skořice a hřebíčku, k tomu...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.