Recept: Zeleninový trachanas se sýrem katiki (měkký sýr z kozího a ovčího mléka).
Budete potřebovat 100g zeleninového trachanasu, 700ml vařící vody, nakrájené kalamon olivy, 2 polévkové lžíce sýru katiki nebo podobného měkkého tvarohového sýra, olivový olej, sůl a pepři.
V osolené vařící vodě povařte trachanas cca 12-15 minut. Přidejte olivy, sýr a pepř. Podávejte s opečeným chlebem.
Složení: vysoce kvalitní standardní a tvrdá pšeničná mouka durum, krupicová mouka semolina, rajčata, papriky florina, zelené papriky, mrkev, petržel, sladká paprika, cibule, droždí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Mama Irine: Řecké domácí těstoviny a omáčky
Mama Irine přináší na váš stůl tradiční řecké domácí těstoviny a omáčky. Jejich produkty jsou vyráběny s láskou a péčí, podle starých rodinných receptur.
Chuť jako od babičky
V nabídce naleznete různé druhy těstovin, jako jsou Hilopites nebo Kritharaki.
