Složení: celozrnná mouka (ječmenná 70%, pšeničná), sůl, kvasnice. 0% cholesterolu, bez konzervantů.
Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...
Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s...
Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.
Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary...
Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.
Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...
Křupavé ručně vyrobené suchary z Kréty s vysokým obsahem celozrnné ječmenné mouky skvěle chutnají v řeckém salátu, když se pěkně namočí v olivovém oleji, tak spolu se sladkými...
Křupavé malé suchary z Kréty jsou ručně vyrobené z kvalitní pšeničné a kukuřičné mouky s olivovým olejem ochucené krétskými na slunci sušenými rajčátky a černými olivami. Hodí...
Křupavé malé suchary z Kréty jsou ručně vyrobené z kvalitní pšeničné a kukuřičné mouky s olivovým olejem, sýrem graviéra a ochucené sladkou paprikou. Hodí se jako malá zdravá...
Tradiční dvakrát pečené suchary z Kréty zvané dakos jsou ideální jako součást řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce pokapat vodou a extra...
Křupavé tyčky posypané slunečnicovými semínky jsou skvělé k řeckým pomazánkám, můžete je do nich nořit a užívat si křupání tyček a chuť vaší oblíbené pomazánky.
Krétské ručně vyrobené mini suchary ze Sfakie jsou fantastické! Jsou vyrobené z pšeničné mouky a ochucené sýrem Graviéra z ovčího a kozího mléka, dochucené troškou česneku a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinná pekárna To Manna rodiny Tsatarokanis začala s pečením tradičních krétských sucharů zvaných "paximádi" již v roce 1948. Jako první začali prodávat balené suchary v Řecku. Podle tradičních krétských receptů, s láskou a za použití přírodních ingrediencí začali postupně rozšiřovat nabídku pekařských produktů. V malé vesnici Platanos nedaleko města Chania na západě Kréty pokračují s výrobou v dnes již moderní pekárně a vyvážejí své produkty do mnoha zemí. Stále však platí, že jejich produkty jsou nejen chutné, ale také zdravé a jsou vyrobeny bez umělých dochucovadel či konzervantů.
Ochutnejte skvělé krétské suchary s čerstou zeleninou a řeckými sýry.