Tvrdý sýr graviera z Chalkidiki s oregánem je vyroben z čerstvého ovčího mléka. Vzhledem k velikosti každého sýra je třeba, aby sýr zrál minimálně po dobu 9 měsíců. Výsledkem je...
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a červenou paprikou je ideální jako předkrm se sklenkou vína a olivami, lahodný a lehce pikantní sýr vás bude...
Tvrdý sýr graviera Akanthos z Chalkidiki je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka a zraje minimálně 12 měsíců. Výsledkem je intensivní jemná chuť sýra, skvělé chutná k...
Bílý kozí sýr vyroběný ručně v podhůří hory Athos na Chalkidiki má tvar připomínající posvátnou horu, obsahuje více jak 90% kozího mléka a zbytek mléka ovčího. Sýr zraje...
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a trochou černého pepře je ideální jako předkrm se sklenkou bílého nebo červeného vína a olivami. Lahodný sýr...
Tvrdý sýr vyrobený s ovčího a kozího mléka spolu s olivovým olejem a divokým oregánem, roustoucím v podhůří hory Cholomon na Chalkidiki, dávají sýru jediněčnou pikantní lehce...
Bílý polotvrdý sýr vyroběný ručně z čerstvého kozího mléka v podhůří hory Athos na Chalkidiki. Sýr zraje minimálně 3 měsíce, je svěží bez jakýchkoliv konzervantů, je mírně...
Tvrdý sýr Agiotyri z Chalkidiki je vhodný na grilování nebo smažení je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka. Sýr se při grilování krásně opeče a nerozteče. Skvělý je také...
Měkký čerstvý sýr téměř jako tvaroh - Anthotyro je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je s řeckým...
Měkký čerstvý sýr myzithra je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je sýr položit na řecký suchar...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Využíváme Signály Google. Více info zde.