Stathori

Myzithra mekky syr z ovciho a koziho mleka Stathoris Greek Market
Novinka
79 Kč

Měkký čerstvý sýr myzithra je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je sýr položit na řecký suchar dakos, lehce pokapat extra panenským olivovým olejem a užít si neobyčejně lahodnou chuť sýra.

Vyprodáno 
Anthotyro mekky syr z ovciho a koziho mleka Stathoris Greek Market
Novinka
79 Kč

Měkký čerstvý sýr téměř jako tvaroh - Anthotyro je v Řecku velmi oblíbený pro svou čerstvou chuť, nejlepší je jen tak s čerstvým chlebem, rajčátky a olivami, ideální je s řeckým sucharem dakos, stačí dakos lehce pokapat extra panenským olivovým olejem, položit na něj nakrájená rajčátka a kousky sýra a užít si jeho neobyčejně lahodnou chuť.

Vyprodáno 
Athonitiko ručně vyrobený sýr z kozího mléka STATHORI
Novinka
od 94 Kč

Bílý kozí sýr vyroběný ručně v podhůří hory Athos na Chalkidiki má tvar připomínající posvátnou horu, obsahuje více jak 90% kozího mléka a zbytek mléka ovčího. Je svěží, je mírně slaný, má nízký obsah tuku a skvěle chutná s čerstvým chlebem nebo na řeckém salátu choriatiki.

Skladem  (2 ks)
Petroto kozi syr z podhuri Athosu Stathoris Greek Market
Novinka
od 235 Kč

Bílý polotvrdý sýr vyroběný ručně z čerstvého kozího mléka v podhůří hory Athos na Chalkidiki. Je svěží bez jakýchkoliv konzervantů, je mírně slaný, má nízký obsah tuku a skvěle chutná s čerstvým chlebem a olivami nebo jen tak k vínku a dobré sušené šunce.

Skladem 
Graviera s oreganem z ovciho mleka cely syr Stathori Greek Market
Novinka
od 203 Kč

Tvrdý sýr graviera z Chalkidiki s oregánem je vyroben z čerstvého ovčího mléka. Vzhledem k velikosti každého sýra je třeba, aby sýr zrál po dobu třech měsíců. Výsledkem je jemná chuť sýra s oregánem. 

Skladem  (2 ks)
Graviera Akanthos z ovciho a koziho mleka Stathori cely syr Greek Market
Novinka
od 200 Kč

Tvrdý sýr graviera Akanthos z Chalkidiki je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka. Vzhledem k velikosti každého sýra je třeba, aby sýr zrál po dobu čtyřech měsíců. Výsledkem je intensivní jemná chuť sýra. 

Skladem  (1 ks)
6 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem