Chlazené
Kód: 8777/190 3554/200 8777/210 3554/220 8777/230 3554/240 3554/250 3554/260 3554/270 3554/280 3554/290 3554/300 3554/310 3554/320 3554/330 3554/340 3554/350 3554/370 3554/380 Zvolte variantu |

Graviera Akanthos z ovčího a kozího mléka STATHORI

131 Kč 138 Kč 145 Kč 152 Kč 158 Kč 166 Kč 173 Kč 179 Kč 186 Kč 193 Kč 200 Kč 207 Kč 214 Kč 221 Kč 228 Kč 235 Kč 242 Kč 255 Kč 262 Kč od 131 Kč 200 Kč 200 Kč 200 Kč od 138 Kč Sleva 35 % - Sleva 28 % - Sleva 21 % - - - - - - - - - - - - - - Sleva až 35 %
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta:

Tvrdý sýr graviera Akanthos z Chalkidiki je vyroben z čerstvého ovčího a kozího mléka a zraje minimálně 12 měsíců. Výsledkem je intensivní jemná chuť sýra, skvělé chutná k řeckému suchému vínu Moschofilero.

Kategorie: Sýry, jogurty a máslo
? bezlepkové: ano
druh mléka: ovčí, kozí
? kategorie potravin: chlazené nebo mražené
Minimální trvanlivost do: za více jak 21 dní

Složení: pasterizované ovčí 50% a kozí 50% mléko, sůl, mléčné kultury, syřidlo. Obsah tuku v sušině min. 43%, vlhkost max 56%. 

Výživové údaje na 100gr:

Energetická hodnota 1128kJ/271kcal, tuky 22g z toho nasycené mastné kyseliny 14g, sacharidy 0,7g z toho cukry 0,0g, bílkoviny 16,5g, sůl 2,2g.

69,- Kč za 100g. Skladujte při teplotě +2 až 4 st Celsia.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: