Složení: pšeničná mouka(lepek), cukr, pomeranč 6%, lískové oříšky 4,5%, mandle 2%, glukózový sirup, slunečnicový olej, čokoláda 6% (kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sójový lecitin), ztužené rostlinné tuky (slunečnicový a palmový olej), med, skořice, hřebíček, kyselina citrónová, disodium diphosphates, kukuřičný škrob, sorbát draselný, betakaroten.
Skladujte na chladném a suchém místě. Může obsahovat stopy mléka, sezamu a jiných ořechů.
Balení 5ks, 175g.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí chutná skvěle, v Kavale na severu...

Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné lísko oříškovým krémem a...

Ručně vyrobené tradiční máslové sušenky zvané KOURABIÉ s mandlemi a kousky kakaa patří mezi typické vánoční cukroví, ale k odpolední kávě se hodí kdykoliv. Vyzkoušejte novinku...

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s pistáciemi je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia východně...

Tradiční řecká sladkost Kourabiedes se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké máslové sušenky s lískovými oříšky a lískooříškovým krémem jsou ručně vyrobené a chutnají...

Tradiční řecká sladkost Baklava má spoustu variací. Zpravidla je vyrobená z tenkého listového těsta zvaného filo. Vyzkoušejte Cosmopolitan baklavu se ve třech lahodných...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nikos Kolionasios se narodil v malé vesnici poblíž jezera v Ioannině ve středním Řecku. V jeho rodině již od třicátých let pekli různé domácí pečivo a samozřejmě baklavu, oblíbený tradiční řecký dezert z filo těsta. Když jeho babička Maria v kuchyni uklidila stůl a poprášila ho moukou, bylo jasné, že brzy rozbalífilo těsto a všichni se těšili na skvělou baklavu. Později se Nikos se svou ženou přestěhovali do Athén, kde úspěšně vedli pekárnu a cukrárnu. Základem úspěchu byla samozřejmě skvělá baklava podle rodinného domácího receptu.
Dnes patří baklava Kolionasios k nejlepším v Řecku, vyváží se do mnoha zemí světa a můžete si ji nyní koupit i u nás v GreekMarketu.