Složení: tahini (rozemletá loupaná sezamová semínka), glukózový sirup 42%, cukr 5,5%, mandle 3,9%, mono a diglyceridy mastných kyselin, extrakt z mydlice, příchutě.
Může obsahovat stopy ořechů.
Balení 200g.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s mandlemi, vlašskými ořechy a kataifi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Dárkové balení VEGAN BAKLAVY se 16. kousky baklavy - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta ve veganské variantě s extra panenským olivovým olejem s několika různými...

Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí chutná skvěle, v Kavale na severu...

Ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný gianniotiko je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří drobné nitky vyrobené z těsta obalené filo těstem,...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s mandlemi, vlašskými ořechy a kataifi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Měkké ručně vyrobené tradiční medové sušenky zvané MELOMAKARONA s pekanovými ořechy a kousky kakaa patří mezi typické vánoční cukroví, ale k odpolední kávě se hodí kdykoliv....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.